0
Evropske lige

FOTO: FSS

NAKON SERIJE NEGATIVNIH KOMENTARA: Snažna poruka podrške Dušanu Vlahoviću – ‘Ostavite ga na miru’

Objavljeno: 10.10.21 u 14:59

Srpski napadač prošao je težak periodu.

Ne na terenu, tu Dušan Vlahović blista, već van njega, jer je Fiorentina u dugim pregovorima izgubila i svaku šansu da ga zadrži. Vlahović je juče zablistao i u dresu reprezentacije, doneo je pobedu protiv Luksemburga, a list ‘Korijere delo Sport’ je na vrhu naslovne strane objavio izjavu trener Fiorentine Vićenca Italijanam vezanu za Srbina, a naslov teksta je ‘Ostavite ga na miru’.

– On ima još dve godine ugovora. Ozbiljan je profesionalac. Daće sve za Fiorentinu, on se uvek trudio maksimalno i tako će biti i dalje. Nadam se da stvari koje dolaze spolja neće uticati na tim. I ovde završavam priču o tome, kaže Italijano.

Trener Viole nije hteo o naslednicima Srbina.

– Pričati sada o tome ko će ga zamaniti, sa prelaznim rokom koji je za tri meseca, to ima malo smisla. Imamo u timu Kokorina, moramo ga maksimalno iskoristiti, on i Vlahović su naše opcije sada. Na nekim drugim mečevima možemo da nađemo i druga rešenja, zaključio je Italijano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter