0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

DUŠAN VLAHOVIĆ: ‘Nema kalkulisanja! Želimo šest bodova u naredna dva kola i plasman na Svetsko prvenstvo’

Objavljeno: 10.10.21 u 00:01

Mladi napadač blista na terenu!

Nacionalna selekcija Luksemburga je ugostila reprezentaciju Srbije, u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Izabranici Dragana Stojkovića su slavili minimalnim rezultatom (0:1).

Heroj selekcije Srbije je Dušan Vlahović! Jedini pogodak na meču je delo fenomenalnog golgetera!

-Dobro veče svima! Bila je ovo jako teška utakmica i dosta su nas namučili. Najbitnije je da smo pobedili i nismo primili gol. Najvažnije je pobediti ovakve utakmice, kada se mučiš i kada je protivnik u egalu sa vama. Opet ponavljam, najbitnije je da smo osvojili tri boda. Svaka utakmica je najbitnija, svaki bod može biti presudan.

-Nismo imali pritisak, ali svesni smo važnosti utakmice. Tri poslednja meča su ključna, svaka naredna je najbitnija. Moramo da dobijemo dve naredne utakmice. Nema kalkulisanja, želimo svih šest bodova i odlazak na Svetsko prvenstvo. Daćemo sve od sebe – zaključio je Dušan Vlahović, napadač Fiorentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter