1
Ostali sportovi

Zurab Datunasvili 5.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BRAVO MAJSTORE: Zurab ponovo oduševio celu naciju nakon plasmana u finale Svetskog prvenstva, evo kada će se boriti za zlato!

Objavljeno: 10.10.21 u 08:20

Još jedno sjajno izdanje srpskog rvača.

Zurab Datunašvili je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Varšavi, a potom i bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, a sada će imati priliku da i na Svetskom prvenstvu u Oslu osvoji najsjajnije odličje.

Zurab Datunasvili 5.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Naime, on se plasirao u finale Svetskog prvenstva u kategoriji do 87 kilograma, nakon što je u polufinalu savladao Danca Bisultanova 5:1.

U borbi za zlato snage će odmeriti sa Belorusom Maskevičem, a borba je na programu danas od 18 časova. Zurab je na ovaj način nastavio niz fantastičnih rezultata srpskih rvača, koji će na šestom uzastopnom Svetskom prvenstvu oko svog vrata staviti barem jednu medalju.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast momku .Dosao je gde treba.Primili smo ga rasirenih ruku ,a on to itekako ceni.Bravo majistore ,uzmi medicinsku fljivu reishi kapsule za imunitet i snagu i nastavi tako i dalje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter