0
Boks

FOTO: Twitter/Screenshot

AKO NEKO PITA – ‘KRALJ CIGANA’ JE NAJBOLJI: Fjuri odbranio titulu svetskog prvaka, pogledajte kako je ‘uspavao’ Vajldera! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.21 u 08:44

Tajson Fjuri je sinoć pokazao da je jedan od najboljih teškaša svih vremena.

U sjajnoj borbi u Las Vegasu, britanski bokser je uspeo da nokautira Dionteja Vajldera i tako odbrani titulu svetskog prvaka WBC.

Pre nego što je ‘uputio’ završan udarac, ‘kralj cigana’ je dva puta završio na podu nakon fantastičnih udaraca Dionteja, dok je ‘Bronzani bombarder’ je na zemlji završio tri puta. Ljubitelji boksa su uživali, jer su sinoć viđene prave lepote ovog sporta.

Tokom celog meča udarci su sevali sa obe strane, a Fjuri je svog rivala nokautirao u 11. rundi i tako odbranio titulu šampiona u WBC kategoriji.

Britanac će u narednom meču imati priliku da napadne pojas svih pet organizacija, ali da bi došlo do toga, Fjuri mora da sačeka revanš Džošue i Ušika, a zatim i da izazove pobednika tog susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter