0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDINI KADETI SLAVILI U DERBIJU: Partizan primio 5 golova, Mirčetić dvostruki strelac za crno-bele! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.21 u 13:18

Potpuno su kontrolisali utakmicu.

Kadeti Crvene zvezde su u derbiju lige savladali Partizan rezultatom 5:2. U pitanju je duel fudbalera rođenih 2005. i mlađih, a blistave partije pružili su Jovan Šljivić u crveno-belom i Bogdan Mirčetić u crno-belom taboru, sa po dva postignuta gola.

Zvezda je povela u 11. minutu kada je pomenuti Šljivić utrčao sa leve strane, pogodivši iz vrlo teške pozicije. Mladom fudbaleru je bilo potrebno samo 2 minuta da dođe do novog pogotka. Šljivić je zahvatio loptu na nešto više od 16 metara, šutirao je po zemlji precizno za 2:0.

Potom je usledila nešto bolja igra Partizana i pogodak Mirčetića za 2:1. Ipak crveno-beli nisu dozvolili protivniku da dođe do izjednačenja, pa je Miladinović pogodio za 3:1. U 59. minutu videli smo i jedanaesterac za domaće, kada je Vukičević bio precizan za 4:1.

FOTO: FK Crvena zvezda

Partizan je pokušao da smanji rezultat, u tome je uspeo u 64. minutu kada je Mirčetić ponovo zatresa mrežu Zvezde. Ipak, crno-beli nisu uspeli da dođu do novog pogotka, a kazna za propuštene šanse stigla je u 85. minutu kada je Cvetković pogodio za konačnih 5:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter