0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Reprezentacije garantuju zaradu!

Objavljeno: 09.10.21 u 10:59

Danas igra Srbija i to je udarni meč dana, ali i pored toga je ponuda odlična, kada su reprezentacije u pitanju. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predloge za klađenje.

Luksemburg – Srbija

2&2+ (1.72)

„Orlovi“ igraju dva važna duela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i od navijača i javnosti se očekuje šest bodova, kao odlična uvertira pred Portugal. Predlog za klađenje je na pobedu Srbije uz najmanje dva gola na meču.

Moldavija – Danska

I1-3&II1-3 (1.85)

Danska igra fantastično i ima maksimalan broj bodova iz šest odigranih kola, dok je Moldavija zakucana za dno tabele sa samo jednim bodom. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Mađarska – Albanija

1 (2.10)

Albanija je neočekivano visoko plasirana u ovoj grupi, a u pitanju je drugo mesto i to odmah iza Engleske. Mađari moraju ovde da ostvare dobar rezultat ukoliko žele da se priključe vrhu tabele. Predlog za klađenje je na pobedu Mađarske.

Gruzija – Grčka

IXvX (1.62)

Ako Grčka negde treba da traži bodove, onda je to ovaj meč kada igraju protiv poslednjeplasirane selekcije u grupi B. Predlog za klađenje je na nerešeni rezultat ili u prvom poluvremenu ili na kraju meča.

Švajcarska – Severna Irska

3+ (2.10)

Švajcarska je za sada bez poraza, a da bi tako ostalo, moraju se dobro namučiti protiv neugodne selekcije Severne Irske, koja po običaju postiže dosta golova, ali isto tako često vadi loptu iz svoje mreže. Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter