0
Fudbal

Vladan Milojevic Superliga Srbije, Vozdovac - Proleter Belgrade, Serbia 10.4.2021. April 10. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

STIGLA PRVA PONUDA ZA MILOJEVIĆA: Već je bio tamo, a sad bi mogao da se vrati!

Objavljeno: 09.10.21 u 20:17

Nije čekao dugo na ponude za novi angažman.

Vladan Milojević se rastao sa AEK-om, a čim se pojavila vest da bi mogao da napusti klupu grčkog prvoligaša, počele su da stižu ponude, pre svega, sa Bliskog istoka.

Pouzdani list, OKAZ, iz Saudijske Arabije piše da bi srpski stručnjak mogao da sedne na klupu Al Itifaka jer se očekuje da će sadašnji trener kluba Kaled al Atavi uskoro dobiti otkaz.

Milojević ima iskustva u tamošnjoj ligi jer je vodio tim Al Ahlija, sa kojim se rastao proletos zbog neisplaćenih dugovanja. Tako da srpskom stručnjaku ne bi bio potreban period navikavanja na novu ligu, novu sredinu.

Al Itifak se nalazi na 12. mestu na tabeli, a čelnici kluba očekuju da bi srpski stručnjak mogao da podigne klub u gornju polovinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter