2
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi 1.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PIKSI NAKON POBEDE: ‘Bili smo strpljivi i to nam je donelo pobedu! Idemo po tri boda protiv Azerbejdžana, pa da se spremamo za Portugal’

Objavljeno: 09.10.21 u 23:19

Selektor je zadovoljan i smatra da je Srbija zasluženo slavila.

Nacionalna selekcija Luksemburga je ugostila reprezentaciju Srbije, u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Izabranici Dragana Stojkovića su slavili minimalnim rezultatom (0:1). Selektor se oglasio nakon utakmice i osvajanja važna tri boda u borbi za prvo mesto u grupi A i direktan plasman na Svetsko prvenstvo. 

-Hvala na čestitkama! Bila je ovo vrlo teška utakmica. Pobedili smo jer smo bili strpljivi i verovali smo do kraja da možemo doći do tri boda, to je i bio osnovni cilj. Ovo je jedna zaista zahtevna utakmica, a važno je da smo ponovo stvorili veliki broj šansi. Zaslužena pobeda po mom mišljenju.

Stojković je odgovorio na pitanje šta ga sve čini zadovoljnim, a da je viđeno na današnjoj utakmici.

-Zadovoljan sam prvenstveno pobedom, ali i odnosom igrača. Pri rezultatu 0:0 na poluvremenu, dogovor u svlačionici je bio da budemo strpljivi. Verovali smo da će doći do prave prilike, koja će prelomiti utakmicu. To se desilo! Bilo je dosta prilika, ali i 0:1 je dobar rezultat.

Legendarni Piksi se dotakao i očekivanje pred nove izazove.

-Očekivanja ne mogu biti drugačija, idemo na pobedu. U utorak protiv Azerbejdžana idemo po nova tri boda, a onda da se kvalitetno pripremimo za odlučujući meč u Portugalu – zaključio je selektor Srbije. 

0
0

2 Komentara

  1. Zadnja tri obrambena igraca igraju presiroko i tu pocinje cijeli problem plus sto fali jos jedan Dusan Tadic(ja bi ga trazio u Kataiju)da bi bili prvaci svijeta.

    0
    0
    Odgovori
  2. U SLS ima boljih fudbalera, od nekih reprezentativaca koje stalno Piksi poziva! I to se ispostavilo kao tačno, ti neki reprezentativci su ponovo bili skroz neprepoznatljivi. Svi znamao o kome je reč! Ali, Piksiju je ispod časti da gleda čak i derbi Partizan-Zvezda, a ne da pozove nekog iz SLS! Smatram da Katai (Zvezda), Tufegdić i Milošević (Spartak), Zec i Banjac (TSC) ili Topić (Vojvodina), ne bi ništa lošije odigrali od ovih neprepoznatljivih zvezda koje je Piksi pozvao, čak bi ovi iz SLS bili i bolji! Ovaj skup reprezentativaca koje non-stop poziva Piksi, nema šansi da može pobediti Portugal! Pametnom dosta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter