0
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi 1.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PIKSI JE ZVEZDA GDE GOD DA ODE: Možete li izbrojati koliko je fotografija selektor potpisao!? (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.21 u 14:41

Ima fanove širom sveta.

Fudbalska reprezentacija Srbije, večeras će odigrati utakmicu protiv Luksemburga u kvalifikacijama za SP. Orlovi su slavili u Beogradu sa 4:1 i večeras se očekuje pobeda, a po dolasku na aerodrom, srpskog selektora Dragana Stojkovića Piksija, sačekalo je iznenađenje.

Dolazak legendarnog fudbalera nije pormakao ni tamošnjim navijačima, nekoliko njih je došlo da ga pozdravi, ali i da zatraži autograme na fotografijama. Nije selektoru Srbije to palo teško, ispoštovao je sve – potpisao je veliki broj slika, od kojih bi mogao lako da se napravi i album.

Piksijevi veliki fanovi, srdačno su mu se zahvaljivali, dok selektor nije skidao osmeh sa lica.

Svaka utakmica predstavlja izazov. Znamo da nas očekuju dve utakmice koje moramo da rešimo u svoju korist. Verujemo da sa našim stilom fudbala možemo doći do rezultata koje želimo. Moramo da shvatimo najozbiljnije svaku utakmicu, kako je bilo i do sada. Srbija će dati svoj maksimum i protiv Luksemburga i protiv Azerbejdžana – naveo je Piksi uz napomenu da imena rivala ne menjaju pristup igre srpske reprezentacije, rekao je Dragan Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter