0
Domaći fudbal

FIFA 2018 Russia-UEFA Qualifiers Serbija v Austrija Aleksandar Katai Nemanja Gudelj Luka Milivojevic Ljubomir Fejsa and Aleksandar Mitrovic (R) celebrate Beograd, 10.09.2016 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC SRBIJE SLOBODAN IGRAČ: Partizan traži baš takvog fudbalera, već je nosio crno-beli dres!

Objavljeno: 09.10.21 u 12:34

Zahvalio se svom bivšem klubu.

Ljubomir Fejsa je nakon raskida saradnje sa Al Ahlijem i zvanično postao slobodan igrač, što je potvrdio na svom Instagram profilu. Iskusnog vezistu svi pamtimo po nastupima u reprezentaciji Srbije, a najbolje partije u klupskom fudbalu pružao je u redovima Benfike.

Vreme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Veliko hvala navijačima Al Ahlija što su mi ulepšali život u Saudijskoj Arabiji, bilo je lepo, ali nažalost neke stvari su bile ispod profesionalnog nivoa na koji sam navikao. Želim da se Al Ahli vrati tamo gde mu je mesto – na vrh tabele. Hvala vam svima na divnim porukama, sve sam ih video. Možda me put vrati u Arabiju, zemlju u kojoj sam se osećao prijatno i lepo. Srećno Al Ahli, sada je vreme za nove izazove, napisao je Ljubomir Fejsa.

Fudbal Football – UEFA Nations League Group Stage – League C – Group 4
Serbia Team Practice & Press
Ljubomir Fejsa
Beograd, 16.11.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Odmah nakon ove objave, među navijačima Partizana počela je priča o njegovom povratku u crno-bele. Ono što svemu tome ide u prilog su reči Aleksandra Stanojevića, koji je više puta isticao da Partizan i dalje traži vezistu. Nikakvih kontakata barem za sada nije bilo, ali deluje da je njegov povratak u Beograd niakda realniji.

Fejsa je u Partizanu nastupao gotovo na startu karijere od 2008. kada je imao 20. godina, pa do 2011. godine. Nakon toga, pojačao je Olimpijakos, a potom i Benfiku u kojoj je proveo 7 sezona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter