0
Fudbal

from left Marko Milovanovic Nemanja Jovic Nikola Terzic Danilo Pantic goalkeeper Nemanja Stevanovic Lazar Markovic Aleksandar Scekic Bojan Ostojic Filip Holender Seydouba Soumah Rajko Brezancic Lazar Pavlovic Bibras Natkho Natcho celebrate Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v SD Santa Clara (Portugalija) Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NASTAVLJAJU SE PROBLEMI ZA PARTIZAN: Bitan fudbaler povređen, čekaju se detaljniji pregledi!

Objavljeno: 09.10.21 u 12:16

Loše vesti za crno-bele.

Fudbaler Partizana i reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić, zbog povrede je sinoć ranije morao da napusti teren. Njegova selekcija je slavila sa 0:3 protiv Gibraltara, a Šćekić je morao da napusti teren već u 51. minutu.

Težina povrede još uvek nije poznata, a njegova duža pauza bila bi veliki peh za Partizan. Podsećamo, pred duel između BIH i Kazahstana, Siniša Saničanin je ponovo dobio pozitivan test na koronavirus.

Nikola Terzic Aleksandar Scekic Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

I Šćekić i Saničanin imali su veliku ulogu u Partizanovim pobedama u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Crnogorac je crno-belima doneo produžetak protiv Sočija pogotkom u 90. minutu, a bio je odličan i pri izvođenju jedanaesteraca. Do sada je za Partizan odigrao 122 utakmice na kojima je postigao 11 golova uz 8 asistencija.

Nakon reprezentativne pauze, crno-beli će igrati utakmicu protiv Trajala iz Kruševca u okviru Kupa Srbije. Meč je na programu 13. oktobra, dok im potom sledi susret sa Radnikom iz Surdulice u Superligi i duel sa Gentom u okviru Lige konferencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter