0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Basket/Dragana Stjepanović

JOVANOVIĆ PRED KRKU: ‘Mnogo bi nam značila pobeda!’

Objavljeno: 09.10.21 u 11:48

Oprezan je Vladimir Jovanović!

Mega će u okviru trećeg kola ABA lige dočekati ekipu Krke.. Srpski predstavnik je poražen u prethodnom kolu od Cibone, pa će sada pokušati da se vrati na pobedničke staze.

‘Dolazi nam tim koji u prva dva kola ima polovičan učina i koji je odigrao veoma dobru utakmicu protiv Mornara u Novom Mestu. Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače, pre svega Stipčevića koji je glavna opcija u njihovom napadu. Mi moramo da budemo okrenuti sebi, na ono što radimo svih 40 minuta. Ove sezone smo u stanju da prikažemo dva potpuno različita lica i to na jednoj utakmici. Bitno je da na utakmicu dođemo spremni, da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou jer to Krka zaslužuje, a nakon toga i da idejno budemo dobri u što dužem periodu.’ – rekao je Jovanović i potom dodao:

‘Očekuje nas teška i zahtevna utakmica. Mnogo bi nam značila ova pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku od Cibone. Krka je u prošlom kolu pobedila jakog protivnika i sigurno dolaze sa visokim samopouzdanjem na ovu utakmicu. Ukoliko budemo čvrsti i koncentrisani u odbrani tokom cele utakmice, verujemo da možemo da dođemo do još jedne pobede na domaćem terenu.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter