0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Luka Jovic of Serbia celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IZGLEDA DA JE OZBILJNO: „Gazeta“ zna gde će Jović!

Objavljeno: 09.10.21 u 16:15

Nije pokazao pun potencijal u Realu, ali ga mnogi veliki klubovi i dalje žele.

Ovo leto bilo je puno turbolencija na transfer pijaci, a gotovo neprestano se pisalo o tome gde bi srpski reprezentativac mogao da nastavi svoju karijeru.

Luka Jović je 2019. godine prešao iz Ajntrahta u Real Madrid, otkako je potpisao za „Kraljevski“ klub nije uspeo da se izbori za veću minutažu pored Karima Benzeme. Zidan je želeo da ga proda, ali kako je došlo do smene, gde je Francuza na klupi Real Madrida zamenio Karlo Anćeloti, počela je priča da Jović neće ići iz Madrida i da će se boriti za mesto u timu.

Za sada ne deluje da bi mladi napadač mogao da ostane među „Galaktikosima“ i ponovo je aktuelna priča da bi mogao da napusti klub. Jović je izašao na naslovnoj strani prestižnog lista „Gazeta dela sport„, uz vezistu Kaljarija Nahitana Nandesa i jasnu poruku „Dva poklona za bis

 

Inter je želeo da dovede Vlahovića, ali izgleda da su se isključili iz trke za jednog srpskog napadača i okrenuli se drugom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter