0
Evropske lige

Vladan Milojevic pres konferencija Belgrade, Serbia Decembar 19. Beograd, Srbija 19.12.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

EVO ŠTA JE VRANJEŠ PORUČIO VLADANU MILOJEVIĆU NAKON OTKAZA: Oglasio se na Instagramu! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.21 u 12:57

Eto kakav je bio njihov odnos.

Fudbalski klub AEK, objavio je da je sporazumno raskinut ugovor sa srpskim trenerom Vladanom Milojevićem. Nekadašnji šef struke Crvene zvezde, vodio je grčki klub samo na 7 zvaničnih utakmica, a u klubu je proveo 3 meseca.

Milojević je u Atini očigledno izgradio poseban odnos sa nekadašnjim reprezentativcem Bosne i Hercegovine Ognjenom Vranješom, koji se društvenim mrežama oprostio od njega, poželevši mu sreću u daljoj karijeri.

FOTO: Instagram/Screenshot/Ognjen Vranes

Hvala, šefe, na svemu i srećno dalje u karijeri, napisao je Vranješ na Instagramu.

Trenutno nije poznato da li je neki klub zainteresovan za Vladana Milojevića, ali nema sumnje da će brzo naći novi angažman. Svoj najveći uspeh u karijeri 51-godišnji trener ostvario je u Zvezdi. Crveno-bele je vodio do titula u Superligi, ali i do grupne faze Lige šampiona. Na 149 utakmica pod Milojevićevim vođstvom, srpski šampion je ostvario 106 pobeda, dok je 26 puta igrao nerešeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter