0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DRAGAN BAJIĆ NE MOŽE DA DOČEKA: „Dolazi nam najbolji tim ABA lige“!

Objavljeno: 09.10.21 u 16:40

Igokea dočekuje Crvenu zvezdu u okviru trećeg kola ABA lige u nedelju od 19h. 

Trener ekipe iz Laktaša, Dragan Bajić, istakao je da Zvezda igra sjajnu odbranu i da može da ih okarakteriše kao najbolji tim u regionalnom takmičenju.

„Pogotovo moram da istaknem taj neki deo koji ja obožavam kada je u pitanju njihova igra, to je stvarno jedna ogromna črstina kada je odbrana u pitanju. Defanzivni zadaci se odrađuju na jednom najvišem nivou. Samim tim iz jedne dobre odbrane i taj napad dosta dobro funkcioniše. Mogli smo da vidimo kako su bili dominantni protiv jednog kvalitetnog protivnika kao što je Makabi i ono što ja mislim u ovom momentu da je početak sezone, da je Zvezda sigurno najkvalitetniji tim ABA lige, gledajći roster i same igre koje pružaju na parketu.“

Posle iscrpljujuće utakmice sa PAOK-om, očekuje ih još jedan težak duel, ali neće izaći na teren sa belom zastavom.

„Iz mog ugla gledano, po pozicijama igrača, sigurno će me razumeti, da ja kao trener nemam ni na jednoj poziciju nekakvu prednost sa koje bih mogao da zapretim ekipi Crvene zvezde. Međutim ono što sam rekao svojim igračima, ja kao trener sa belom zastavom sa ovim timom neću izaći ni pred jednu ekipu i tako će biti i protiv Crvene zvezde. Pokušaćemo da damo maksimum od sebe, da pružimo ogroman napor i da se kvalitetnijem protivniku suprotstavimo na što bolji mogući način. Gledajući svo ovo što sam rekao, ako nam se ukaž i promil, nadam se, nekakve šanse mi ćemo je znati iskoristiti“, zaključio je Bajić za sajt takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter