0
AdmiralBet ABA Liga

Ognjen Jaramaz i Derryck Thornton ABA Liga, Partizan - Borac Beograd, Srbija, Oktobar 4, 2020. 4.10.2020. foto: STARSPORT

BORAC TESNO DO POBEDE: Treći uzastopni poraz Mornara!

Objavljeno: 09.10.21 u 19:13

Neko je morao prekinuti niz poraza.

U trećem kolu ABA lige Mornar je u Baru dočekao Borac, oba tima imala su po dva poraza, a ovo je bila utakmica koja bi mogla da odluči dalji tok sezone.

Velika borba viđena je u Sportskoj dvorani Topolici, prva četvrtina je pripala Borcu, ukupno je postignuto 45 poena. Na kraju je pobednika odlučila druga četvrtina koju je Borac rešio u svoju korist 15:22. Jedino je treća četvrtina pripala domaćinima, dok je u poslednjoj četvrtini bilo nerešeno 30:30.

Ekipu Borca do pobede je vodio Lešić sa 23 poena i sedam asistencija, dok je za Mornar najefikasniji bio Luis sa isto toliko poena.

Mornar i Zadar sada imaju po tri poraza i jedine ekipe imaju takav skor. Ekipa sa primorja startuje Kup Evrope protiv Bahčešehira. Borac dočekuje Megu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter