0
Domaći fudbal

FOTO: Hotsport

ANDREJ BOGIĆEVIĆ OČEKUJE BOLJE REZULTATE: Trener Gaćinović traži disciplinu, svi dajemo maksimum!

Objavljeno: 09.10.21 u 13:54

Očekuje svoj zvaničan debi.

Jedno od pojačanja Spartaka iz Subotice pred novu sezonu Andrej Bogićević, istakao je da je prezadovoljan u novom klubu. Nekadašnji omladinac Partizana očekuje bolje rezultate, ali i svoj zvaničan debi u dresu Subotičana.

Prošao sam omladinsku školu FK Partizan, gde sam bio član i mlađih selekcija reprezentacije Srbije. Imao sam jako dobre rezultate i bio sam najbolji strelac na dosta prvenstava u mlađim kategorijama. Neki od ozbiljnijih početaka je prvi profesionalni ugovor sa FK Zlatibor, gde sam došao kada su bili u Superligi. To je bio veliki iskorak u mojoj karijeri, počeo je Bogićević i dodao:

FOTO: Hotsport

Ja sam ovde u Spartaku već 2 meseca i verujte mi da se osećam kao da sam dosta duže. Momci, ekipa i stručni štab, svi su na zavidnom nivou. Sa nekoliko igrača sam i ranije igrao i prezadovoljan sam. za mene je Spartak ozbiljan klub i očekujem da ćemo biti dosta dobri u ovoj sezoni.

Fudbaleri Spartaka su nakon 4 vezana poraza dobili novog šefa stručnog štaba. U pitanju je Vladimir Gaćinović, koji prema rečima Bogićevića traži disciplinu.

Pauza nam je dobro došla, promenili su nam trenera stručnog štaba, došao je Vladimir Gaćinović. Ozbiljan je rad, on traži disciplinu, svaki momak na treninzima daje 300%, tako da stvarno mislim da ćemo napraviti ozbiljne rezultate, zaključio je Bogićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter