0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic (C) celebrates after scoring a goal with team mates Dusan Tadic Filip Kostic Strahinja Pavlovic Sasa Lukic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

AKO SRBIJA ZAVRŠI IZA PORTUGALA, EVO PROTIV KOGA ĆE IGRATI U BARAŽU: Nikad jača konkurencija, morali bi da pobedimo dva meča zaredom!

Objavljeno: 09.10.21 u 15:52

Svi bi voleli da budemo prvi, ali…

Fudbalska reprezentacija Srbije, večeras nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje se igra u Kataru, Orlovi će se od 20.45 nadmetati sa Luksemburgom u gostima, a nakon toga, selekciju koju sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi, očekujue još dva meča – protiv Azerbejdžana i protiv Portugala.

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Samo prvo mesto u grupi, Srbiju direktno vodi u Katar, dok će u slučaju da bude druga, naša selekcija svoju kartu morati da potraži kroz baraž. Trenutno, druga mesta u grupi drže sledeće selekcije: Švedska, Švajcarska, Ukrajina, Češka, Škotska, Norveška, Rusija, Albanija i Severna Makedonija.

Do kraja grupne faze, očekuje se nekoliko promena, ali to ne menja linjenicu da borba sa ovim selekcijama ne bi bila ni malo laka. Ovim reprezentacijama, treba dodati i dve selekcije koje dolaze iz Lige nacija, a prema dosadašnjim rezultatima ta mesta će verovatno pripasti Australiji i Velsu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter