0
Fudbal

(190915) -- LIVERPOOL, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Newcastle United's Jetro Willems celebrates scoring a goal during the English Premier League match between Liverpool and Newcastle United at Anfield in Liverpool, Britain on Sept. 14, 2019. Liverpool won 3-1. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

ZAVRŠEN POSAO: Imamo novi najbogatiji klub na svetu!

Objavljeno: 08.10.21 u 11:27

Navijači su jedva dočekali da vide leđa Majku Ešliju. 

Priča o kupovini Njuksla od strane princa iz Saudijske Arabije aktuelna je svake godine, ali njegov, sada već, bivši predsednik nije želeo da proda klub.

Svaka utakmica „Svraka“ protekla je u znaku navijača koji žele da Ešli proda klub. Napokon, njihova želja se ostvarila, klub je prodat i sada važi za najbogatiji klub na u Evropi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Nova direktorka biće Amanda Stevelej koja je u prvom obraćanju navijačima obećala da se klub više neće boriti za opstanak i da će za 5-10 godina.

„Borba za opstanak je trenutno naš najveći problem i tu nas očekuje veliki posao. Igre prvog tima moraju da se poboljšaju pod hitno, ali imamo dobar tim i verujemo da mu nije mesto na 19. poziciji. Optimisti smo, uz dobar kurs i kvalitetan posao uspećemo u onome što želim.“

Potencijalna imena na klupi su tu, igrači su na raspolaganju, preostaje da vidimo kako će tim da izađe iz krize i da li će uspeti da osvoje neki trofej u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter