0
Košarka

(191120) -- KAUNAS, Nov. 20, 2019 (Xinhua) -- Nigel Hayes (2nd L) of Zalgiris Kaunas competes with Tyrese Rice (2nd R) of Panathinaikos OPAP Athens during the Euroleague basketball regular season match between Lithuania's Zalgiris Kaunas and Greece's Panathinaikos OPAP Athens in Kaunas, Lithuania, Nov. 19, 2019. (Photo by Alfredas Pliadis/Xinhua)

ŽALGIRIS SMENIO TRENERA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Poznato ko menja Šilera!

Objavljeno: 08.10.21 u 14:52

Košarkaški klub Žalgiris odlučio je da okonča saradnju sa Martinom Šilerom.

Stručnjak je na klupu Žalgirisa seo nakon što je prethodne sezone izabran za trenera godine u razvojnoj ligi. Ipak, njihov početak saradnje nije bio kao što su se nadali te je prvo izgubio svih pet predsezonskih mečeva, a zatim vezao I dva poraza na startu Evrolige te je uprava odlučila da mu uruči otkaz.

Njega će na klupi šampiona Litvanije zameniti slovenački stručnjak Jure Zdovec. Poslednji angažman Zdovc je imao u Metropolitanu sa kojim je naneo poraz Partizanu koji je označio eliminaciju crno-belih iz Evrokupa prošle godine.

Tokom trenerske karijere bio je selektor BiH i Slovenije, a na klupskom nivou, između ostalih, predvodio je Krku, AEK i Cedevitu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter