0
Fudbal

Fudbal Prijateljski mec-Friendly match Francuska v Srbija Antoine Griezmann Bordeaux, 07.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

URNEBESNA RASPRAVA FRANCUSKIH IGRAČA: Grizman ‘završio’ Mbapeu transfer u Englesku, a reakcija asa PSŽ-a je iznenadila sve! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.21 u 19:39

Snimak francuskih reprezentaitvaca ponovo je hit na društvenim mrežama.

Zamislite samo, Antoan Grizman postaje trener Njukasla, a prva zvezda tima koji vodi je njegov repreznetitvni drug Kilijan Mbape. Zvuči neverovatno! Zapravo i nije, ako znamo da je reč o video igrici…

Naravno, u pitanju je kultni ‘Fudbal menadžer’, a među milionima zaljubljenika u ovu simulaciju je i Antoan Grizman, koji se tokom jednog putovanja sa reprezentacijom pohvalio se uspehom u istoj svojim saigračima.

Fudbaler madridskog Atletika je otkrio da je u virtuelnom svetu stigao do 2027. godine i da vodi Njukasl, sa kojim je pokupio sve trofeje, a glavni igrač tima mu je Mbape.

Za transfer napadač Pari Sen Žermena u igrici je izdvojeno 137 miliona evra, ali on nije posebno bio oduševljen klimatskim uslovima u gradu na severu Engleske.

– Tamo i nije baš toplo, ukratko je Mbape odgovorio Grizmanu.

Kako je to igzledalo, možete videti:

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели ESPN FC (@espnfc)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter