0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Kvalifikacije za SP donose zanimljive kvote!

Objavljeno: 08.10.21 u 11:00

Ovaj petak je rezervisan za reprezentacije i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Rusija – Slovačka

GG (2.10)

Obe selekcije su dobro otvorile ove kvalifikacije i ovaj duel dočekuju sa druge, odnosno treće pozicije u grupi H. Slovačka pobedom ima priliku da se primakne domaćinu na samo bod razlike, dok je Hrvatska trenutno vodeća reprezentacija u ovoj grupi. Predlog za klađenje je da oba tima daju gol.

Nemačka – Rumunija

1-1&3+ (1.90)

Sve osim ubedljive pobede Nemaca u ovom duelu bi bilo veliko iznenađenje. Ubedljivo su prvi u grupi sa jednim poraza iz šest utakmica. Predlog za klađenje je pobeda Nemačke na poluvremenu i na kraju uz najmanje tri gola na meču.

Turska – Norveška

IXvX (1.78)

Turska je bila možda i najneprijatnije iznenađenje na prethodnom Evropskom prvenstvu, a ukoliko Haland bude imao svoje veče, domaćinu neće biti lako u ovom duelu. Očekujemo tvrdu i neizvesnu utakmicu. Predlog za klađenje je nerešen rezultat ili na poluvremenu ili na kraju.

Anadolu Efes – CSKA M.

1 (1.55)

Šampion Evrope protiv bivšeg šampiona. Ovo je sigurno derbi kola u Evroligi, a Efes će biti predvođen srpskim reprezentativcima Micićem i Petruševim, koji se sjajno uklopio od dolaska u redove turskog šampiona. CSKA je oslabljena neigranjem Milutinova. Predlog za klađenje je na pobedu Efesa.

Zadar – Cibona

2 (1.66)

Hrvatskim derbijem započinje novo kolo u regionalnom takmičenju ABA ligi. Cibona je do sada pokazala zavidnu formu i ima dve pobede iz isto toliko odigranih utakmica, dok je Zadar imao težak raspored na početku takmičenja i doživeo je dva poraza. Predlog za klađenje je na pobedu Cibone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter