0
AdmiralBet ABA Liga

Andrej Žakelj (FOTO: Starsport)

‘STUDENTI’ SE NE PLAŠE PARNOG VALJKA: Debitanti u ABA ligi veruju da mogu da pobede Partizan, da bi uspeli u tome jednu stvar moraju da urade!

Objavljeno: 08.10.21 u 16:51

U utakmici trećeg kola ABA lige, košarkaši Partizana dočekaće ekipu SC Derbi na svom parketu.

Trener tima iz Podgorice Andrij Žakelj ističe da je njegovoj ekipi zadovoljstvo igrati protiv ekipe kao što je Partizan.

– Za nas je ovo bitna utakmica kako bismo dizali formu. Partizan je jedan od kandidata za titulu, nama je zadovoljstvo da igramo ovakvu utakmicu. Jedva čekamo, čujem da će biti i veliki broj navijača. Nadam se da ćemo da imamo pristup i stav kao na prethodnoj utakmici, da ćemo da igramo hrabro i da se borimo, te da napravimo sve da izgledamo što bolje – rekao je Žakelj za sajt takmičenja.

Košarkaš Kajl Vinales veruje da njegov tim može da pobedi favorizovani Partizan.

– Normalno je u sportu da očekuješ pobedu u svakom meču, pa i ovom. Ali, da bismo pobeđivali moramo da igramo čvrsto i da odigramo mnogo bolju odbranu nego u prva dva meča. Imamo mnogo talenta, to je očigledno, ali moramo da usporimo protivničke ekipe u napadu, da se borimo i ostavimo sve na terenu. Biće mnogo publike i biće uzbudljivo. Kada ima publike oseća se energija i želimo da je pratimo i da se uklopimo. Radujemo se ovoj utakmici – rekao je Vinales.

Debitanti u ABA ligi su u prva dva kola zabeležili pobedu i poraz, dok izabranici Željka Obradovića imaju dve pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter