0
Fudbal

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ŠOKANTNA KONVERZACIJA IZMEĐU RONALDA I ADVOKATA: Portugalac priznao silovanje!? „Rekla je ‘ne’ i više puta tražila da prestanem“

Objavljeno: 08.10.21 u 14:15

Ipak, biće oslobođen od optužbi

Posle 12 godina spora između Kristijana Ronalda i američke manekenke Ketrin Majorg konačno je doneta odluka da će portugalski fudbaler biti oslobođen od optužbi, prenosi nemački Sport 1.

Sudija je spreman da odbaci optužbe koje se stavljaju na teret Kristijanu Ronaldu zato što je dokazni materijal skupljen nelegalno u okviru „Football Leaks“ programa. U pitanju su poruke koje su razmenjene između Ronalda I njegovog advokata ali zbog nelegalnog dolaska do njih oni ne mogu biti korišćeni kao validni na sudu.

Slučaj se desio još 2009. godine u Las Vegasu gde je Majorga radila kao hostesa u jedom noćnom klubu, a Ronaldo je proslavljao prelazak u Real Madrid. On joj je poslao piće I pozvao je na zabavu kod njega u apartman. Portgulaski fudbaler nikada nije poricao da je imao seksualni odnos sa njom, ali tvrdi da je imao njen pristanak.

Oni su se godinu dana kasnije poravnali vansudski kako ga ona ne bi tužila, ali je nemački list Šigel došao do šokantne prepiske između Ronalda I advokata.

„Ona mi je rekla ‘ne’ i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks jer smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam menjao pozu. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primetio sam i nekoliko modrica na njenom telu“, napisao je Ronaldo.

Ipak, ovaj i slični odgovori Ronalda u prepisci sa advokatom po pravu nisu sudski dokaz, pa će Ronaldo proći nekažnjeno.

Rekla je ‘ne’ i više puta tražila da prestanem“, a sada je i odgovor takođe bio samo „ne“. Rekla je: ‘Idiote, prisilio si me. Ti si idiot. Ja nisam kao druge.’ Odgovorio sam joj da mi je žao„, ističe se u dokumentaciji koja je prikupljena.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter