0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

SADA VEĆ ‘KULTNI INTERVJU’ DEJANA SAVIĆEVIĆA: Prošlo je 22 godine od čuvenog incidenta u Zagrebu, evo šta se tačno tada dogodilo! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.21 u 17:37

Prošlo je 22 godine od čuvene izjave Dejana Savićevića.

Proslavljeni fudbaler je tada u centru Zagreba opsovao jednog hrvatskog navijača, a o tom incidentu se priča i dan danas.

Dok je davao intervju pred utakmicu sa Hrvatskom, u jednom trenutku mu je jedan navijač dobacio – “ti si go*no’, što je Savićevića potpuno izbacilo iz takta.

– Je**m te u usta te je**m. U ta škrbava usta, pi**o jedna, dođi ovamo pi**o jedna, po**ši ga malo purgeru, dođi purgeru. Je**m te u usta škrbava… – ispalio je niz psovki Savićević, a onda se okrenuo ka kameri i hladnokrvno završio izjavu.

Dejan je jednom prilikom objasnio šta se tada dogodilo.

– To se dešava pred utakmicu 1999. godine, igrali smo s Hrvatima. Ja dajem izjavu, sam ostao tamo da pričam, i vidim i čujem da neko stalno nešto dobacuje i stalno neke uvrede. U jednom momentu, kada mi je puna glava bila njegovih psovki i prozivki, a ja bio pred kraj izjave, okrenem se, vidim čoveka ne više od metar sedamdeset, šezdeset. Sad se sećam, imao je dres šahovnicu, crnu jaknu i neku trenerku donji deo. Nema dva zuba u glavu. I ja se okrenem i kažem onu psovku, kažem šta ćeš – rekao je Savićević za Sport Klub i nastavio:

– I ja onda reč po reč, izručim to što sam imao. Nisam ponosan na to, naravno. Ne bih voleo da me pamte po tome. Okrenem se, znajući da ovaj snimak može da se iskida u slovo, u pola reči, okrenem se i kažem „prema tome, nadam se da će se utakmica završiti fer i korektno“. Da završim izjavu, da idem u sobu, da što pre završim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter