0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Pablo Cuevas (URU) v Miomir Kecmanovic Beograd, 24.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OSTAJEMO SA DVA PREDSTAVNIKA MANJE: Kecmanović i Đere ispali u prvoj rundi!

Objavljeno: 08.10.21 u 09:51

Neočekivani porazi naših tenisera. 

Tokom sinoćnih sati Miomir Kecmanović i Laslo Đere igrali su svoje mečeve za prolaz u drugu rundu takmičenja Indian Velsa i obojica su izgubili. Kecmanović je savladan od stane Popirina sa 6:3, 7:6 u setovima. Đere je uspeo da uzme jedan set, ali je onda Krisi preokrenuo i odneo pobedu 6:7, 6:1, 7:5 u setovima.

Kecmanović je prvi izašao na teren, imao je protivnika sa kojim je ravnopravan, ali ipak nije uspeo da izađe kao pobednik. U šestom gemu prvog seta Popirin je uspeo da uzme brejk i tako obezbedi lakšu završnicu u prvom setu. U drugom setu pobednika je odlučio taj-brejk, gde je Kecmanović popustio sa koncentracijom što je njegov protivnik iskoristio.

Posle završetka tog meča, na teren je izašao Đere koji je bio apsolutni favorit u meču. Oba tenisera su imala veliku želju da osvoje prvi set, a to je na kraju uspeo da uradi Đere. Posle toga-sunovrat. Krisi je prilično lagano osvojio drugi set, da bi prava borba bila viđena u trećem gde je naš teniser u poslednjem gemu izgubio svoj servis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter