0
Fudbal

FOTO: Youtube/ Screenshot

NOVI REMI ARGENTINE: Peru iznenadio Čile! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.21 u 08:59

Mesi nikako da pronađe pravu formu.

Paragvaj je pobedom mogao da bude izjednačen sa Kolumbijom na petom mestu koje vodi u baraž, ali i sa bodom protiv Argentine mogu biti zadovoljni. Drugačije mišljenje imaju belo-plavi kojima je ovo trebalo da bude rutinska pobeda. Mesi i ekipa iz napada su posustali i tako se odaljili od prvog mesta u grupi, ali će gotovo sigurno biti iznad tog petog mesta.

Početkom kvalifikacija niko nije očekivao da će biti u situaciji da razmišlja o propuštanju Svetskog prvenstva. Jedna pobeda u dosadašnjem delu kvalifikacija neće biti dovoljna da Čile otputuje u Katar. Peru rutinskom pobedom hvata priključak za borbu za peto mesto koje vodi u baraž.

Ekvador nastavlja sa sjajnim igrama, i ukoliko odu na Svetsko prvenstvo, to će im biti četvrti put na šampionatu sveta. Bolivija je tim koji je primio najviše golova, a ispod njih se nalazi samo Venecuela.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter