0
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Stevan Jovetic Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KVALIFIKACIJE ZA MONDIJAL: Crna Gora slavila, Nemačka ozbiljno namučena!

Objavljeno: 08.10.21 u 22:44

Situacije u grupama su sve jasnije!

GRUPA E

Češka je na svom terenu dočekala reprezentaciju Velsa u svojevrsnoj borbi za drugo mesto u grupi! Iako su Česi imali prednost od 2:1, Vels je pogotkom Danijela Džejmsa uspeo da dođe do izjednačenja i tako dodatno zakomplikuje situaciju u grupi!

Estonija – Belorusija 2:0

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

GRUPA G

Holandija se nakon večerašnjeg trijumfa u Letoniji nalazi na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru, ali celokupnu situaciju pomno prati Norveška! Turska iz ‘senke’ traži svoju šansu za drugo mesto u grupi, dok se istom raspletu nada i Crna Gora.

Crnogorci su večeras slavili na gostovanju Gibraltaru! Konačan rezultat bio je 0:3, a golove su postigli Bećiraj dva i Marušić jedan!

Letonija – Holandija 0:1 
Turska – Norveška 1:1

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

GRUPA H

Hrvatska i Rusija nastavljaju okršaj za prvo mesto u grupi H! Nakon kompletiranog sedmog kola kvalifikacija, obe reprezentacije imaju isti učinak, ali trenutno prvo mesto drže naše zapadne komšije.

Kipar – Hrvatska 0:3
Malta – Slovenija 0:4 
Rusija – Slovačka 1:0

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

GRUPA J

Jermenija igra fenomenalne kvalifikacije, ali se čini da će prvo mesto u grupi ipak pripasti Nemačkoj! Rumunija je danas odigrala jedan više nego hrabar meč.. Naše komšije sa istoka ostale su u trci za odlazak na Mundijal, ali je za to potrebno da se dobro ‘poslože kockice’.

Nemačka – Rumunija 2:1 
Island – Jermenija 1:1 
Lihtenštajn – Severna Makedonija 0:4 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter