0
Fudbal

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Serbia v Croatia Aleksandar Mitrovic celebrates the goal Beograd, 06.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOMŠIJE, NEMOJTE DA SE LJUTITE: Srpski golgeter govorio o svom rekordu, a potom otkrio koji gol nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.21 u 17:13

Svako se seća tog pogotka.

Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije jeste Aleksandar Mitrović, koji je čak 43 puta tresao protivničke mreže.

U razgovoru za sajt FIFA, srpski golgeter ističe da mu to priznanje i te kako godi.

– Veoma sam ponosan zbog toga, velika stvar je to stvar za mene i moju porodicu. Rekord je trajao od 1956. godine, zato mi sve to budi neverovatna osećanja, to je jedan od najvažnijih trenutaka u mom životu i karijeri. Maštao sam o njegovom obaranju od malih nogu, otkako sam počeo da igram za reprezentaciju. Bilo je dosta velikih imena koji su nosili dres državnog tima, a koji nisu uspeli da ga obore. Uvek sam verovao u svoje mogućnosti i radio sam naporno da bih ostvario san – rekao je Mitrović, a onda je otkrio koji mu je gol najdraži:

– Volim ih sve. Svaki pogodak je drugačiji i poseban na svoj način. Ako baš moram neki da izdvojim, onda je to moj prvi, protiv Hrvatske i protiv Irske u Beogradu u martu – jasan je Aleksandar Mitrović.

Podsetimo, ‘orlovi’ u subotu od 20:45 časova gostuju Luksemburgu, a potom tri dana kasnije u glavni grad Srbije stiže reprezentacija Azerbejdžana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter