0
ATP

Tennis Tenis-Novak Djokovic Training session Practice Trening Filip Krajinovic (L) and Dusan Lajovic Bratislava,09.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

INDIAN VELS: Krajinović i Lajović saznali rivale!

Objavljeno: 08.10.21 u 10:46

Preostala dva srpska predstavnika saznali rivale. 

U sinoćnim terminima u kojima su ispali Đere i Kecmanović, Lajović i Krajinović su dobili imena protivnika za narednu rundu takmičenja Indian Velsa.

Dušan Lajović će igrati protiv Amerikanca Tomija Pola koji je savladao Španca Lopeza. Po ATP listi, naš teniser je 25 mesta ispred svog protivnika, ali nam je Kecmanović dao primer da to ne predstavlja nikakvu razliku na terenu. Meč Pol-Lajović na programu je noć subota na nedelju u 03h.

Filip Krajinović odmeriće snage sa Markosom Gironom. Amerikanac je u prethodnom kolu savladao van de Zanšulpa. Razlika na ATP listi je istao kao i kod Lajovića i Pola. Drugi susret Srbina i Amerikanca biće odigraće se u takođe u subotu na nedelju, ali od 04:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter