2
Domaći fudbal

from left Milos Jojic Ivan Obradovic Igor Vujacic goalkeeper Nemanja Stevanovic Sasa Zdjelar Fudbal-Super League Season 2021/2022 Mladost v Partizan Lucani, 23.09.2021. foto: Starsport.rs ©

EMOTIVNA ISPOVEST GOLMANA PARTIZANA: Stevanović je ostao bez oca kad je bio beba, konačno je otkrio da li ima istetoviran grb Zvezde!

Objavljeno: 08.10.21 u 13:50

Čuvar mreže crno-belih Nemanja Stevanović potpuno se ‘slomio’ pre televizijskim kamerama.

Golman Partizana Nemanja Stevanović gostovao je u emisiji ‘Šok-tok’ na televiziji Prva gde je govorio o svojoj karirjeri, samim počecima kao i o onim lošim stvarima koje su ga zadesile u životu.

Otac mu je preminuo dok je još bio beba, zajedno sa majkom se borio kroz život.

Ostao sam bez oca kada sam bio beba. Poginuo je u ratu u BiH. Imao sam 42 dana i sa majkom sam morao da se borim kroz život. Na sreću, imam divnu familiju, pomagale su mi bake i deke i sa mamine i sa tatine strane, stric, ujak… Niko ne može da mi zameni oca, ali su mi svi oni davali vetar u leđa – rekao je Stevanović.

Mnogi su smatrali da Nemanja nije za golmana, zbog visine.

Smatrali su da sam nizak za golmana jer mi je visina 182 centimetra. Mnogo je nepravdi bilo kad sam bio mlađi, ali sam uvek verovao da sam bolji od konkurenata koje su iz raznih razloga stavljali ispred mene na gol. Oduvek sam hteo da budem baš golman, idol mi je bio Ivica Kralj. Zavoleo sam ga 1999, kada sam gledao utakmicu Jugoslavija – Hrvatska – dodaje bivši golman Čukaričkog i Rada.

Već godina unazad, Stevanovića prati priča da ima istoviran grb Crvene zvezde.

– Grb ne postoji, a PR menadžerka kluba Biljana Obradović je odlično to proverila jer je dobila instrukciju da to uradi. Malo je bilo nezgodno pošto su glasine bile da je na butini grb. Ali Bilja je zadužena za sve muke u Partizanu – otkriva Stevanović.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je simbol laži i najgoreg kriminala, od osnivanja kluba. Gde ćeš gore nego da si klub UDBA organizacije…Krcun ti osnivač..Da li može grdje..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ciganski spin kao i obicno. Tako i sada su poceli lagarijom o njihovom doprinosu za nacionalni koeficijent.E, a kad im se argumentima ukaze da ogavno lazu, onda oni nastavljaju sa uvredama jos zesce. Danasnja izjava ChMrkele u odbtranu Terze lopurde i gnusnog lazova i hvalisavca je primer schlichter-luka. On samo ponekad izadje iznjegove rupedupe , a izjave su mu primer gluposti! Poznata je i njihova istorijska lagarija o osnivacima imestu osnivanja Partizana. Oni na lazima temelje svoj imidz i popularnost, a zaista nemaju ni razloga a niti argumenata za to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter