0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

CIBONA SA TRI POBEDE U NIZU DOČEKUJE PARTIZAN: Pao je i Zadar! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.21 u 21:56

Hrvatski derbi je bio više nego zanimljiv!

U dvorani ‘Krešimir Ćosić’ odigran je hrvatski derbi između domaćeg Zadra i gostujuće Cibone.. Ne preterano lepršava igra i velika borba obeležili su ovaj susret! Tokom čitave utakmice gledali smo rezultatsku klackalicu, koja je na kraju prevagnula u korist Cibone!

Zadar – Cibona 67:68

Poslednja čevrtina počela je rezultatom 48:47 u korist domaćeg tima, pa je gostima bio potreban preokret u poslednjoj deonici, što su oni i učinili! Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Reuvers sa 12 poena i devet skokova, a pratio ga je Prkačin sa istim brojem poena. Kod poraženog tima istakao se Luković sa 16 poena i sedam skokova!

Zadar je doživeo i treći ovosezonski poraz u ABA ligi.. Naredno kolo igraju protiv Krke na gostujućem terenu! Sa druge strane, Ciboni je ovo treća pobeda i oni su najveće iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige.. Njihov naredni rival će biti Partizan!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter