0
Fudbal

Casemiro Neymar Fagner Srbija - Brazil, Serbia - Brazil, Moskva, Rusija 27.6.1018. Jun 27. 2018. Svetsko prvenstvo (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BRAZIL U ZAVRŠNICI DO PREOKRETA: Urugvaj i Kolumbija podelili bodove! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.21 u 08:06

Južnoamerikanci ranije počeli oktobarski ciklus kvalifikacija.

Poslednjeplasirana Venecuela dočekala je Brazil koji je ostvario sve pobede u dosadašnjem delu kvalifikacija. Domaćini su bolje počeli duel, iznenadili su favorite golom u 11. minutu. Mučili su se Brazilci i uz dosta sreće uspeli da preokrenu rezultat. Markinjos je izjednačio, potom Gabrijel Barbosa preokrenuo sa bele tačke, da bi pred zvižduk sudije Antoni postavio konačan rezultat 1:3. Na meču je debitovao Rafinja, koji je uspeo da zabeleži dve asistencije.

Začuđujuće izgleda kada Urugvaj sa dva vrhunska napadača u vidu Kavanija i Suareza ne može da postigne gol. Poznati su po disciplinovanoj odbrani, ali bi Tabarez morao da više koristi pomenuti dvojac. Kolumbija je otputovala u Urugvaj sa ciljem da ne primi gol, koji su na kraju i ostvarili.

Brazil naredno kolo dočekuje Kolumbiju, Urugvaj ide na teško gostovanje u Argentinu, Venecuela će ugostiti Ekvador.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter