0
Evropske lige

(190914) -- MADRID, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Real Madrid's Eden Hazard (2nd L) competes during a Spanish league soccer match between Real Madrid and Levante in Madrid, Spain, Sept. 14, 2019. (Photo by Edward F. Peters/Xinhua)

AZAROV BEZOBRAZLUK POMERA GRANICE: Belgijski internacionalac izmislio povredu!

Objavljeno: 08.10.21 u 21:08

Da nije tužno, bilo bi smešno..

Belgijski fudbaler Eden Azar svojevremeno je bio jedan od najboljih fudbalera na planeti.. Sve fudbalske fanatike ostavljao je u čudu nosivši dres Čelsija, pružajući neverovatne partije i vodeći svoj tim ka uspehu. Odlaskom Kristijana Ronalda iz Reala, ostalo je upražnjeno mesto prve zvezde tima, a Florentino Perez je baš to mesto hteo da popuni Azarom.

Međutim, prevario se.. Eden je od momenta dolaska u Real više vremena proveo po lekarima nego na travnatoj podlozi. Svi su mislili da se konačno oporavio i da će nakon toliko vremena pokazati zašto je svojevremeno doveden, međutim Eden je imao drugačije planove.

Doktorima je saopštio da su mu mišići ‘preopterećeni’ i da ne može da igra naredni meč. Kako javljaju španski mediji, on će prvo propustiti duel sa Italijom u okviru Lige nacija, a zatim i susret Reala i Šahtjora u Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter