2
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Super liga Srbije, superliga, Crvena Zvezda - Backa Belgrade, Serbia, 13.12.2020. Decembar 13. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ATMOSFERA DOŠLA DO USIJANJA: „Zaprepašćen sam do koje je mere Partizanova mašinerija spremna da ide u svojim spletkarenjima“!

Objavljeno: 08.10.21 u 11:55

Nastavlja se sukob čelnika Crvene zvezde i Partizana.

Poslednjih dana glavna tema fudbalske javnosti u Srbiji je nacionalni koeficijent klubova koje su osvojili Crvena zvezda i Partizan. Srbija se trenutno nalazi na 12. poziciji koja omogućava da naša zemlja ima dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Terzić je svojom izajvom da mu „smeta što se uspesi Zvezde izjednačavaju sa Partizanovim“ „pecnuo“ Ilieva kojem nije dugo trebalo da odgovori „kada je Partizan vukao po Evropi, Zvezde nije bilo nigde.“

Sportski direktor Crvene zvezde nije mogao da „proguta“ ovakvu izjavu Ilieva, te je rekao da je sramota šta je sve Partizan u stanju da uradi.

„Sramota je kako Partizan preko svojih medija spinuje i zamajava javnost. Sabiraju bodove na UEFA listi od osamostaljenja Srbije praveći se ludi iako dobro znaju da UEFA računa samo poslednjih pet godina, a sve prethodne sezone se brišu. Ti zbirni bodovi koje su oni danas objavili preko svojih medija ne znače ništa i nemaju apsolutno nikakvu vrednost.“

Zatim je jasno podvukao da ne može da se meri broj bodova Crvene zvezde i Paritzana u poslenjih pet godina i da je ovo tek početak njihove igranke.

„U Evropi su osvojili šest bodova za sedam sezona za koeficijent lige u to vreme. Svega šest. Mi smo samo u protekle četiri sezone za srpski fudbal osvojili 30 bodova za koeficijent i doveli ga u situaciju da ima dva predstavnika u Ligi šampiona. Zaprepašćen sam do koje je mere Partizanova mašinerija spremna da ide u svojim spletkarenjima u kojima koriste i medije i drustvene mreže. Moramo biti mudri i pametni jer osećamo da je ovo tek početak njihove “igranke”, a prvenstvo je jako dugo – zaključio je Mitar Mrkela u razgovoru za „Telegraf“.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter