0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic (C) Austin Hollins Nikola Kalinic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

VOLTERS O MAKABIJU: ‘Nisu me posebno motivisali!’

Objavljeno: 07.10.21 u 23:48

Oni su bili heroji ove pobede!

Crvena zvezda je slavila u Tel Avivu, a sjajne partije pružili su Volters i Kalinić! Nejt je protiv svog nekadašnjeg tima upisao 17 poena uz četiri asistencije, ali kako i sam kaže, nisu ga posebno motivisali:

‘Stvarno nisam imao posebnu motivaciju. Samo sam hteo prvu pobedu u Evroligi ove sezone.’ -rekao je plejmejker i potom dodao:

‘Uvek je lepo kada se pobedi u gostima. Imamo mnogo problema sa igračima, mnogi su van konkurencije. Bila je teška situacija. Igrali smo dobro, posebno u odbrani.’

Laskavo priznanje za igrača utakmice, poneo je Nikola Kalinić.

‘Pokušali smo da odigramo vrlo čvrsto, da odigramo dobru odbranu. Osećamo se jako dobro nakon ove pobede. Treba da nastavimo da se trudimo da igramo ovako i da dajemo sve od sebe. Danas je bilo sjajno i samo treba tako da nastavimo.’ – reči su vidno zadovoljnog Kalinića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter