0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRESTIŽNO PRIZNANJE: Mladi napadač Crvene zvezde se našao na listi najtalentovanijih fudbalera!

Objavljeno: 07.10.21 u 16:30

Veliki uspeh!

Britanski list ‘Gardijan’ objavio je listu 60 najtalentovanijih mladih fudbalera rođenih 2004. godine među kojima je i naš napadač Aleksandar Kahvić, koji nosi dres omladinske selekcije Crvene zvezde.

Kahvić je ponovio uspeh Dejana Joveljića i Mateje Bačanina, koji su se u prethodnih nekoliko godina takođe našli na ovoj listi. O visokom napadaču iz Teslića, autori teksta su rekli:

– Za 192 centimetra visokog špica glavna karakteristika su golovi. Tačno je da su neki posledica njegove fizičke nadmoći u mlađim kategorijama, ali definitivno ne želi da upadne u stereotipe. Impresionirao je posle potpisa za Crvenu zvezdu i selidbe na pozajmicu u Grafičar, pošto je postigao osam golova na debiju za kadetski tim. Nastavio je da impresionira u omladinskoj selekciji, čekajući šansu u prvom timu crveno-belih.

Napadač rođen 2.januara 2004,godine u Doboju je istakao da želi da unapredi svoju igru kroz što naporniji rad.

– Kao napadač, radim naporno na tome da budem što pokretljiviji, jer je to najvažnija karakteristika centarfora. Trudim se da se ne oslanjam isključivo na visinu i moju robusnu građu – kazao je Kahvić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter