0
Fudbal

Fudbal-Friendly Match-Srbija U18 v Italija18 Novi Sad, 07.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ORLIĆI REMIZIRALI SA ITALIJOM: Kabić zatresao protivničku mrežu! (FOTO)

Objavljeno: 07.10.21 u 19:25

Utakmica je odigrana u Novom Sadu!

Mlađa omladinska reprezentacija Srbije (u18), ugostila je na stadionu ‘Karađorđe‘ vršnjake iz Italije. Prijateljska utakmica je završena rezultatom 1:1. Gosti su prvi stigli do prednosti, ali su izabranici Jovana Damjanovića izborilii remi na domaćem terenu.

Fudbal-Friendly Match-Srbija U18 v Italija18
Novi Sad, 07.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Italijani su u ranoj fazi susreta uspeli da zatresu mrežu selekcije Srbije. Golman naše ekipe je napravio veliki grešku. Todorović je loše prihvatio loptu i u želji da otkloni opasnost, mladi čuvar mreže je šutnuo jednog od protivničkih fudbalera.

Glavni arbitar je pokazao na belu tačku! Vinjato je preuzeo odgovornost i pogodio za prednost gostujuće ekipe.

Fudbal-Friendly Match-Srbija U18 v Italija18
Novi Sad, 07.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Drugi deo utakmice je startovao na gotovo identičan način. Ponovo je greška golmana donela promenu rezultata. Mastrantonio, čuvar mreže selekcije Italije, loše je ispucao loptu i ona je stigla do Spasojevića. Mladi fudbaler je napravio dobar potez i uposlio je Kabića. Napadač Vojvodine je na rutinski način postigao pogodak i postavio konačan rezultat meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter