0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Reprezentacije donose novac, na programu je drugo polufinale Lige nacija!

Objavljeno: 07.10.21 u 11:05

Četvrtak nam postaje omiljeni dan za klađenje. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

16.30 Iraq – Lebanon

Jedine dve ekipe koje nisu postigle ni gol u grupi A sastaju se u Dohi. Irak ima mnogo bolju reprezentaciju nego što pokazuje ova tabela ali imaju taj hendikep da ne igraju na svom terenu. Ipak, bolju šansu da nekog pobede neće imati u ovim kvalifikacijama.

Predlog: 1 (1,65)

19.00 China – Vietnam

Obe reprezentacije su očajno ušle u ovu treću fazu Azijskih kvalifikacija. Još uvek nemaju ni poen, a Kina nije postigla nijedan gol za razliku od Vijetnama koji je postigao jedan. Ipak, mi ovde prednost dajemo domaćinu. Takođe smatramo da Vijentam nema nikakve šanse da se nađe na SP u Kataru.

Predlog: 1 (1,90)

20.45 Belgium – France

Utakmica od koje vam kreće voda na usta igra se večeras u Torinu! Prva i četvrta reprezentacija na FIFA rang listi igraju polufinale Lige Nacija. Francuska nije izgubila na poslednje 24 utakmice na kojima je Karim Benzema bio strelac (22-2-0). U poslednjih 18 utakmica Belgije na čak 16 pao je bar jedan gol u prvom poluvremenu.

Predlog: GG (1,99)

21.00 Tunisia – Mauritania

Tunis je reprezentacija koja će se prošetati kroz ovu grupu do treće faze Afričkih kvalifikacija. Već su dobili Ekvatorijalnu Gvineju (3-0) i glavnog konkurenta Zambiju (2-0), a sada im je ostalo još da se oprobaju protiv potpunog autsajdera Mauritanije. Samo da ne preteraju preko 5 golova.

Predlog: 1&2-5 (1,50)

UKUPNA KVOTA: 9,36 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 3878923

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter