0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (C) celebrates after scoring a goal with Sasa Zdjelar Igor Vujacic Sinisa Sanicanin Aleksandar Scekic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVI PROBLEM ZA CRNO-BELE: Fudbaler ponovo pozitivan na koronavirus, veliko je pitanje kada će zaigrati!

Objavljeno: 07.10.21 u 11:53

Neće se odazvati pozivu selektora.

Fudbaler Partizana Siniša Saničanin je ponovo pozitivno testiran na koronavirus. On je dobio poziv da nastupi za reprezentaciju BIH, ali je na testiranju pred okupljanje, još jednom dobio loše vesti.

On je zbog zaraze već propustio utakmicu sa Florom koju su crno-beli dobili sa 2:0. Nakon tog duela, trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da se Saničanin oseća dobro, ali je pozitivan.

Sinisa Sanicanin (R) and Aleksandar Katai
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Saničanin je zaražen koronom, dobro se oseća, ali je pozitivan, rekao je tada Stanojević.

Sada ostaje pitanje kada će se nekadašnji fudbaler Vojvodine vratiti treninzima i utakmicama, ali je sigurno da će propustiti kvalifikacione mečeve koju BIH igra protiv Kazahstana i Ukrajine.

Što se tiče Partizana, oni će nakon reprezentativne pauze igrati meč protiv Radnika iz Surdulice 16. oktobra, dok ih 5 dana kasnije očekuje derbi grupe u Ligi konferencija protiv Genta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter