1
Košarka

(190910) -- DONGGUAN, Sept. 10, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia warms up before the quarter-final match between Argentina and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong province, Sept. 10, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

JOKIĆ ODMAH DOBIO PITANJE O ĆERKI, ODGOVOR ĆE VAS ODUŠEVITI: Još uvek ništa ne kaže – ne razume, možda me se i ne seća!

Objavljeno: 07.10.21 u 10:56

Kreće u nove izazove.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, sinoć je odgirao prvi meč nakon plej-ofa i poraza od Finiksa. Srbin je ove godine odlučio da propusti reprezentativno okupljanje, zbog umora, ali i zbog rođenja ćerke. Odmah nakon njegovog prvog nastupa u predsezoni, novinari su ga upitali kako mu je to kada ode od kuće, a da zna da ga tamo čekaju supruga i beba.

Hvala ne čestitkama. Ne kaže još ništa, ne razume. Možda mi je sad tako lakše da odem kada ni ne zna. Možda me se i ne seća. Ko zna… Nov sam u svemu, učim iz dana u dan. Biću malo više kući, pa ću možda naučiti nešto novo, počeo je Nikola.

Denver je poražen od Golden Stejta za koji nastupa Nemanja Bjelica, a svedočili smo i srdačnom pozdravu Jokića i njegovog trenera iz perioda dok je nastupao u MegiDejana Milojevića. Nikola je istakao da je Milojević jedan od najzaslužnijih za njegovu karijeru, a dodao je i da mu je drago što će se češće viđati.

Dekija dobro poznajem, on je prijatelj na neki način. On je u užem krugu ljudi koji su mi mnogo pomogli. Uvek ima mesta u mom srcu. Mnogo je zaslužan za moju karijeru. Nas dvojica se čujemo tokom sezone. Drago mi je što ću ga sad viđati malo više ove godine i u narednim godinama, zaključio je centar Nagetsa.

0
0

1 Komentara

  1. Neka je Jokićeva kćerkica živa i zdrava i sva deca ovog sveta, samo molim da se o tom gospodinu manje piše. Hvala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter