0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Heung-Min Son of Tottenham Hotspur reacts during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DRAMA U FINIŠU UTAKMICE: Son ponovo heroj!

Objavljeno: 07.10.21 u 15:21

Već su imali jedan kiks.

Azijske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo došle su u finalnu fazu, a glavni favoriti za direktan plasman su Južna Koreja, Japan i Australija.

Južna Koreja dočekala je Siriju, domaćini su bili „već viđeni“ pobednici, ali nisu uspeli tako lako da reše meč u svoju korist. Korejci su se mučili prvo poluvreme, ipak ostali su hladne glave i to im je pomoglo da drugo poluvreme počnu pogotkom.

Očekivalo se da će Južnokorejci da postignu još jedan gol i tako stave tačku na meč, usledio je drugačiji scenario. Igrao se 86. minut kada je Sirija došla do izjednačujućeg gola, radost nije trajala dugo, jer je najbolji igrač Son Hjun-Min u 90. minutu vratio prednost svojoj reprezentaciji.

Južna Koreja putuje u Iran, što bi moglo da se okarakteriše kao derbi grupe A. Sa druge strane Sirija dočekuje Liban.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter