0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal Aleksandar Dragovic El Fardou Ben Nabouhane Sekou Sanogo Strahinja Erakovic Milan Rodic Milos Degenek (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DOBRE VESTI ZA CRVENO-BELE: Igrači se oporavili od COVID-19 virusa!

Objavljeno: 07.10.21 u 18:54

Lideri ekipe Dejana Stankovića se vraćaju na teren!

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da su naši prvotimci Milan Borjan, Aleksandar Katai, Miloš Degenek i Aleksandar Dragović dobili negativan nalaz na korona virus i da će se vratiti trenzima sa ekipom.

Pozitivna vest stigla je u naš klub. Kapiten crveno-belih Milan Borjan, napadač Aleksandar Katai, dvojica štopera Miloš Degenek i Aleksandar Dragović uspešno su se oporavili od korona virusa, te su pri testiranju dobili negativan nalaz. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerima koji su se pridržavali svih mera i vreme proveli u izolaciji.

Naš klub redovno testira igrače na virus COVID-19 i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih.

Crvenu zvezdu 16. oktobra očekuje utakmica sa Kolubarom u domaćem šampionatu, a 21. oktobra naš tim gostuje Midtjilandu u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope – piše na sajtu FK Crvena zvezda. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter