0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

BOBI MARJANOVIĆ POGODIO DVE TROJKE ZA REDOM: Cela hala je skočila, Dončić je imao posebnu reakciju! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.21 u 08:44

Srpski centar je multitalentovan.

Još nekoliko utakmica u NBA predsezoni odigrano je u noći između srede i četvrtka. Nikola Jokić i Nemanja Bjelica ukrstili su koplja, slavio je Golden Stejt, a naši reprezentativci zabeležili su dobre partije. Igrao je i Boban Marjanović, koji je napravio pravi šou na meču između Dalasa i Jute, pogodivši dve trojke za redom.

Maveriksi su slavili sa 111:101, a Bobi je na terenu proveo samo 9 minuta. Iako je dobio malo vremena, srpski reprezentativac je pokazao da na njega itekako može da se računa, pa je uz 14 poena, dodao i 3 skoka.

Dve akcije nakon kojih su navijači pali u trans, dogodile su se pri kraju treće četvrtine. Centar Dalasa je ostao sam iza linije za 3 poena, na oko 30 sekundi pred odlazak na poslednju pauzu, odlučio je da šutira i bio je precizan.

Igrač koji ga je čuvao odmakao mu se, ali je kada je video da Bobi želi da šutne, pokušao da mu zasmeta. On očigledno nije naučio lekciju, jer je Marjanović samo 15-tak sekundi kasnije, ponovo pogodio za 3 poena. Ponovo je nastao delirijum u dvorani, a ove poene srpskog centra, na klupi su proslavili njegovi saigrači, dok je posebnu reakciju imao Luka Dončić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter