0
Evropske lige

FOTO: Twitte/Screenshot

ZAR SE OVAKO PONAŠA JEDNA FUDBALSKA ZVEZDA?: Vidal ‘mrtav pijan’, popeo se na krov automobila pa je malo falilo da se ‘razbije’ o pod! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.21 u 14:49

Artur Vidal – fudbaler koji privlači pažnju i kada je van terena.

Fudbaler koji trenutno nosi dres Intera poznat je kao neko ko je često imao probleme sa disciplinom, a ovog puta je otišao korak dalje i postao hit na društvenim mrežama.

Na internetu je isplivao jedan video snimak na kom se vidi da je Vidal u alkoholisanom stanju, a toliko je bio pijan da je jedva stajao na nogama. Pod velikim uticajem alkohola, čilenaski fudbaler nije mogao da održi ravnotežu, pa ni da uđe u svoj svoj skupoceni automobil.

Najpre nije mogao da ‘pogodi’ vrata, a potom se valjao na zadnjem delu automobila, malo je falilo da napravi kolut unazad i padne na zemlju.

Italijanski mediji navode da je ovaj snimak stigao do čelnika italijanskog kluba, koji su svojoj ‘zvezdi’ saopštili da ovakve stvari više neće tolerisati!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter