0
Fudbal

FOTO: Twitter/Uefa Nations League

ŠPANIJA U FINALU LIGE NACIJA, PAO JE ŠAMPION EVROPE: Dva gola Toresa, Bonući dobio crveni karton u prvom poluvremenu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.21 u 22:58

Sutra je na programu drugo polufinale.

Fudbalska reprezentacija Španije savladala je selekciju Italije sa 2:1 u prvom polufinalu Lige nacija. Najzaslužniji za pobedu, bio je Feran Tores koji je u prvom delu igre postigao oba pogotka za svoj tim, dok je na drugoj strani Pelegrini postavio konačan rezultat.

Igrao se 17. minut kada je Španija nakon izvanredne akcije došla do prednosti. Nakon svega nekoliko pasova, lopta je došla do Mikela Ojarzabala koji je sjajno centrirao Feranu Toresu za 1:0.

Veliki problem za Italijane, dogodio se u 42. minutu kada je Bonući dobio drugi žuti karton, pa je na tuširanje morao da ode pre ostalih. Fudbaleri Španije su to iskoristili, a ista kombinacija Ojarzabal-Tores donela im je veliku prednost od 2:0.

Utešni gol za Italiju, postigao je Pelegrini u 83. minutu. Španci su napravili veliku grešku nakon kornera koji su imali, protivnici su to iskoristili, ali nisu imali snage za preokret.

Sutra nas očekuje i drugo polufinale Lige nacija u kome će se sastati Belgija i Francuska. Meč je na programu od 20.45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter