0
Domaći fudbal

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u fudbalu Spartak Subotica protiv Sparte iz Praga Vladimir Gacinovic trener fudbalera Spartaka iz Subotice Novi Sad 26.07.2018 Stadion Karadjordje

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Spartak predstavio novog-starog trenera!

Objavljeno: 06.10.21 u 18:06

Iskusni stručnjak se vratio u Suboticu!

Nakon serije loših rezultata, klupu Spartaka iz Subotice napustio je Vladimir Buač. Na mesto mladog stručnjaka došao je Vladimir Gaćinović. Otac reprezentativca Srbije, Mijata Gaćinovića, već je predvodio ‘Golubove’ i to u dva navrata.

Klubu je bilo potrebno brzo rešenje, a nakon što su članovi uprave sagledali situaciju, ispostavilo se da je Gaćinović najbolje rešenje. Vladimir je ekipu iz Subotice predvodio od 15. aprila do 30. septembra 2018, a zatim je na klupi Spartaka sedeo od 20. jula 2019. do 7. novembra 2020. godine.

Prvi pomoćnik nekadašnjeg trenera Radničkog iz Niša, biće Vladimir Otašević. On je dobro poznato lice u Subotici, jer je u dva mandata tokom igračke karijere nosio dres Spartaka.

Spartak ove sezone igra znatno lošije nego što je to očekivano. U prethodnia četiri kola, ‘Golubovi’ nisu osvojili ni bod i zauzimaju 13. poziciju na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter