0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot

OPČINJEN JE NOVAKOM, ŽELI DA BUDE KAO ON: Mlada teniska nada otkrila zbog čega je srpski as broj jedan na svetu!

Objavljeno: 06.10.21 u 08:37

Danac Holger Rune (18) važi za jednog od najprespektivnijih tenisera.

On je u jednom intervjuu otkrio kako je to stajati preko puta Novaka Đokovića. Njih dvojica igrali su nedavno, na US openu, gde je mladi teniser čak uspeo da osvoji jedan set.

Srbin mu nije dozvolio više od toga, pa je Nole ovaj meč rešio u svoju korist nakon 135 minuta igre. Bez obzira na poraz, Rune je ovim mečem samo ‘dobio’.

– Bilo je sjajno. Nikada se nisam tako osećao. Neverovatno iskustvo izaći na teren pod takvim okolnostima. Pokušao sam da dam publici nešto, da se borim za svaki poen. Nisam mogao da tražim više. Bila je bolesna atmosfera – naveo je Rune.

Otkrio je Rune koje su Novakove najjače strane.

Bio je neverovatno dosledan i nije poklanjao ništa. Morate svaki poen da zaradite protiv njega. Pogotovo kada se radi o vašem servisu, morate da ubacite svaki prvi kako bi došli do neke prednosti, jer će vas u suprotnom napasti sa osnovne linije. Neverovatno težak protivnik protiv kojeg morate da držite svoju servu, inače ste u gadnom problemu – zaključio je Rune.

Njegov san je da se jednog dana dospe u TOP 20.

– Moj san nije da se nađem među 20 najboljih, već da budem najbolji na svetu kao Rafa, Rodžer i Novak, da osvojim mnogo Grend slem trofeja. Smatram da imam potencijal za to, okružen sam kvalitetnim timom koji mi pomaže i kojem verujem. To je najbitnija stvar za mene. Dug je put ispred mene i spreman sam da ga prođem – kazao je Rune.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter