0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Ove srede fenomenalna ponuda, spremili smo za vas odličan tiket!

Objavljeno: 06.10.21 u 11:00

Liga nacija dolazi do vrhunca, kvalifikacije u Africi daju zabavu, a ako ti nije dovljno egzotično dodali smo i malo Gvatemale. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

18.00 Sudan – Guinea

Sudan je jedna od najslabijih reprezentacija na Afričkom kontinentu i sasvim sigurno je Gvineja ovde favorit. Ono čega se mi plašimo je stanje u kojem je teren na kome će se igrati ova utakmica. Upravo on je glavni krivac što domaćin ovde ponekad izvuče bod. Sigurnije deluje da neće biti golova nego tipovati pobednika.

Predlog: UG0-2 (1,57)

19.00 Comunicaciones – Xelaju

Dve vrlo slične ekipe koje su u poslednja tri kola pale u formi i malo zaostaju za trkom za titulu. Ipak, zna se ko je ovde favorit i od koga se očekuje da se vrati u trku. Domaćin sa dvostruko boljim učinkom u napadu mora da reši ovo u svoju korist.

Predlog: 1 (1,53)

20.45 Italy – Spain

Poslednje četiri ekipe u drugom izdanju Lige Nacija odmeriće svoje snage u Italiji, što daje prednost domaćinu. Danas u Milanu dočekuju Španiji ali mi i pored granitne odbrane i pored titule šampiona Evrope tipujemo golove. U svakoj mreži bar po jedan.

Predlog: GG (2,05)

21.00 Morocco – Guinea Bissau

Maroko bi realno trebao bez problema da se prošeta do treće faze kvalifikacija za SP u Kataru. Naročito bi trebali dobijati ove utakmice na svom terenu, a i ako se zalomi neki kiks u gostima to se može oprostiti. Ovde je već pao Sudan sa 2-0, a nema razloga da bi onda Gvineja-Bisau primila preko 3 gola.

Predlog: 1&0-3 (1,79)

UKUPNA KVOTA 8,81 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 7287618

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter