0
Evroliga

Nate Walters (R) Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

NEJT VOLTERS: ‘Moramo da odigramo dobru odbranu! Imaju dosta dobrih igrača, ali sve kreće od Vilbekina’

Objavljeno: 06.10.21 u 19:47

Amerikanac po drugi put u karijeri nosi dres crveno-belih iz Beograda!

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak nastavljaju takmičenje u Evroligi. Crveno-beli putuju u Tel Aviv, gde ih očekuje duel sa domaćim Makabijem. Utakmica u Izraelu je na programu od 20 časova i pet minuta. Ekipa sa Malog Kalemegdana je u prvom kolu poražena od Fenerbahčea. Utakmica u Istanbulu je završena rezultatom 61:57.

Organizator igre aktuelnog šampiona ABA lige, Nejt Volters, oglasio se pred put u Izrael.

-Težak raspored na početku sezone, ali želim da igramo dobro i na prvom mestu čvrsto. Očekuje nas utakmica na mestu koje nije lako za igranje, imaju dobru atmosferu, navijače koji su uz tim i koji im daju dosta energije. Moramo da odigramo dobru odbranu, da svedemo broj izgubljenih lopti na minimum i to je osnov – istakao je Amerikanac.

Nejt je za Makabi nastupao tokom sezone 2019/20.

-Imaju dosta sjajnih igrača, ali sve kreće od Vilbekina. Moramo maksimalno da mu otežamo posao, bez lakih i otvorenih šuteva. Igrali smo dobro u predsezoni, ali pobeda protiv Budućnosti u sjajnoj atmosferi pred našim navijačima nam mnogo znači za nastavak sezone – zaključio je iskusni plejmejker.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter